Informationskväll på Helheten 26 jan-12

Ikväll hade vi informationsmöte hos oss, vi hade alla dörrar öppna och man kunde komma in och prata om sina besvär med varje terapeut, och se vad vi kunde erbjuda för deras hälsa.


Här är nästan hela gänget.....My och Lillian saknas och vår vår snart inkomna Madde med sina SPA-massager så snart är Helheten en arbetsplats för 15 personer. Jättekul!


Jag fick hjälpa en kille som kom och hade haft huvudvärk fram och tillbaka i tre veckor, han sa även att han hade ont i nacken och ryggen, jag hittade 4 ställern som inte var som de skulle.....massage och lite knep och knåp så hoppas jag att han mår strålande imorgon!


Eliisa demonstrerade här sin SCIO.


Helt otroligt vad denna apparat kan berätta, det är värt ett besök!


Ann-Lena demonstrerade sina healinghänder.....det kändes verkligen en sådan stark värme!


Helene visade sina små fina kort, avslappning cd mm, snart öppnar hon sitt egna företag, vad spännande!
Hon skall "bo i mitt rum", jag flyttar snart igen.......spännande!


Fredrik demonstrerade sin Tuinamassage...spännande...


Sedan blev det spännande med koppning.....


Ett vakum gör att huden sugs upp i kopporna, det gör att bindväven för en extra kick till cirkulation och det onda förgås.....de sitter där tills de ramlar av då är det klart....


Verkligen vackert eller hur?


Här är det moxa pågång.....Moxibustion innebär stimulering av akupukturpunkter med värme.  

Moxabehndling eller ”moxa” ingår i själva begreppet akupunktur. Man har sett uppgifter om att en liknande teknik användas inom den skandinaviska folkmedicinen.


Mysiga Raphael inväntade sin frågor, en kuunskapens man, han kan väldigt mycket! Har snart en änglakurs och i vår har han meditationskvällar på Vinden var tredje torsdagskväll.


Jag hade besök på rummet med massor av frågor, spännande.... flera bokade tid när de förstår hur homeopati fungerar och vad den kan rätta till i kroppen.


En var så stålt över sin mage..... det mest omöjliga har homeopatin fixat till här så det kommer snart en bäbis ...helt fantastiskt på ett helt naturligt sätt! Fler bäbisar till jorden. Utan att skryta har jag faktiskt hjälpt så många att bli gravida med hjälp av homeopati. KUL!!!!!!


Vårt lilla alttare med madame och budda för rätt energier och Mys underbara dikter som står lite här och där på Helheten, de är till salu, så fastnar du för en dikt köp med dig den hem!Oj oj lång dag för mig nu har jag varit här i 12 timmar så måste hem och sova...
en ny dag väntar imorgon!

TACK för titten välkomna till oss!!!!!!
mer info hittar du på vår hemsida!
www.helheten.net


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0