Utbildningar Existensanalytiker våren 14

Inbjudan till kurs i örtmedel för utrensning och Hälsoanalys för terapeuter, grundkurser:

Inbjudan till Grundkurs i örtmedel och Hälsoanalys för terapeuter. Grundkurs i Örebro på Norra Grev Rosengatan 3 Örebro, 3 trp Vinden! anmäl i god tid senast 30 jan  till Irén 019-100908, kostnad 750:-, kursmaterial och fika ingår.(medtag egen lunchlåda eller vi går ut och äter)

Tisdag den 4 feb, eller 25 feb, eller 25 mars. kl 10-17.00 Nu har Du möjlighet att delta i en unik kurs om naturmedel, dessutom får Du möjligheten att lära Dig mer om fler olika analysformer som sammanställer olika "tecken" om kroppens hälsostatus. Vi lägger stor tonvikt på behovet av avgiftning från kemikalier, bly, amalgam, kvicksilver, hudvårdsprodukter, kläder, rengöringsmedel mm. Vi presenterar örtpreparat för utrensning av gifter för hela kroppen. Kroppen behöver/måste bli av med de miljögifter som finns i systemet för att kunna återfå hälsan. Du kommer att få lära dig att hantera olika infallsvinklar, hur vi ska tolka kroppens signaler/tecken och om hur rena örter hjälper dig till bästa resultat. (Örtpreparaten är endast tillgängliga för de terapeuter som är med på utbildning.) Många nordiska örter är med i produkterna. Herba Plus har utvecklat en unik serie örtpreparat för förebyggande, underhållande och välbefinnande. De bygger på den traditionella kinesiska medicinen och är sammansatta för att verka balanserande och adaptogent. Örtmedlen har GMP-standard. Tillvägagångssättet bygger på konsultation med varje kund/besökare innan några preparat rekommenderas. Man ställer en hälsoanalys vid första besöket, genomför därefter en kropps- reningskur, och ställer ytterligare en analys vid andra besöket. Först efter en rensningskur är det möjligt att förstå den riktiga orsaken till patientens problem och genomföra åtgärder.  Välmött!! Grundkurs Örter för hälsan - tonvikt på utrensning av mage/tarm, blod och njurar, vi lär ut tips och råd för fortsatt användning. Utrensing i flera steg, lever, galla mm allt efter tecken visar sig. •  Ansiktsanalys •  Tunganalys/ tungstatus  •  Irisanalys

 Fokus ligger på kombinationen av olika "tecken" på kroppen och örtbehandling med goda resultat. Konceptet är att produkter anpassas till anlayserna. Mer information på på www.existensmaximum.se 

 • Vårt motto: En nöjd patient som går ut från kliniken, ger tio nya in!

  Kursledare: Irén Svensson Nylén, homiatriker/homeopat Jag har arbetat med hälsa i 30år.
  Tidigare kursdeltagare om Irén: - En inspirerande eldsjäl inom hälsa med många års erfarenhet av att "lyssna och läka", dessutom med mycket humor. 

  Välkommen till En ny vidareutbildning för terapeuter:

  Existensanalytiker!

  Nu har Du möjlighet att delta i en unik kurs om örtmedel, och utrensning av gifter från kroppen. Dessutom får du lära Dig 7 olika analysformer som sammanställer olika "tecken" om kroppens hälsostatus.

  • På ansiktets tecken
  • På tungans form,      beläggning, färg och geografi
  • På iris (ögonen)
  • På Back Shu (ryggen)
  • På Gua Sha      (skrapanalysmetod) och behandling
  • På naglar
  • På tandfocus (terapihinder)

  Vi lägger stor tonvikt på behovet av avgiftning från kemikalier, bly, amalgam, kvicksilver, hudvårdsprodukter, kläder, rengöringsmedel mm. Kroppen behöver/måste bli av med de miljögifter som finns i systemet för att kunna återfå hälsan. Du kommer att få lära dig att hantera olika infallsvinklar, hur vi ska tolka kroppens signaler/tecken och om hur rena örter hjälper dig till bästa resultat. (Örtpreparaten är endast tillgängliga för de terapeuter som är med på utbildning.) Många nordiska örter är med i produkterna. 

  Herba Plus har utvecklat en unik serie örtpreparat för förebyggande, underhållande och välbefinnande. De bygger på den traditionella kinesiska medicinen och är sammansatta för att verka balanserande och adaptogent. Örtmedlen har GMP-standard. Tillvägagångssättet bygger på konsultation med varje kund/besökare innan några preparat rekommenderas. Man ställer en hälsoanalys vid första besöket, genomför därefter en kropps- utrensningskur i flera steg, och ställer ytterligare en analys vid andra besöket. Först efter en rensningskur är det möjligt att förstå den riktiga orsaken till patientens problem och genomföra åtgärder. Vi går igenom kroppens många olika problem och hur den skall återfå hälsan på bästa möjliga varaktiga sätt.
  Fokus ligger på kombinationen av olika "tecken" på kroppen och örtbehandling med goda resultat. Konceptet är att produkter anpassas till analyserna.

  Detta är en helt ny spännande utbildning för terapeuter. Den är upplagt på 9 heldags träffar under hösten -12. Nytt för hösten är att vi kommer att ägna nästan en hel dag till varje analysmetod. Ett helt unik nytt kompendium för varje analysmetod.
  Vi varvar teori med praktik, analys av kursdeltagarna. Anatomi och sjukdomslära ingår varje gång. Olika tema på organ och problematik vid varje träff.

  Du få ett Diplom med titel Existensanalytiker vid deltagande i 1 grundkurs samt de övriga 8 stegen. I kursen ingår receptblock, journalkort, plansch, Gua Sha skrapan samt unika kompendium varje gång.

  Kurstillfällen:
  Grundkurs den 4 feb eller den 25 feb kl 10-17.00
  Denna dag är till för grunderna av produkterna och hela utrensningen. Vi nosar lite på analysmetoderna och du kan känna in om Existensanalytiker är något för dig.

  Steg 1, 18 mars 10-17.00 Förgiftning och candida
  Produktkännedom, vi studerar mage och tarmens funktioner samt dess sjukdomar, tonvikt på candida. Utbildning i ansikts- och tunganalys, teoretiskt och praktiskt på varandra. Ett unikt kompendium ingår. (finns ej att köpa)

  Steg 2, 8 april,  kl 10-17, Hjärtat och lever, naglar och tänder
  Produktkännedom, vi studerar hjärtat och leverns funktioner. Utbildning i naglar och tänders budskap, teori och praktiska övningar. Ett unikt kompendium ingår.

  Steg 3, 15 april  kl 10-17, Njurar och binjurar, iris steg 1
  Produktkännedom, vi studerar njurar och binjurars funktioner. Utbildning i irisanalys, teori och praktik. Ett unikt iriskompendium ingår del1.

  Steg 4, 22 april kl 10-17.00, Hormondag, iris steg 2
  Produktkännedom, vi studerar endokrina körtelsystemet, ”hormondag”. Fortsättning på irisanalyser, del 2.

  Steg 5, 29 april kl 10-17.00, Lymfsystemet, iris steg 3
  Produktkännedom, vi studerar lymfsystemet och värk i muskler och leder. Fortsättning med irisanalyser, teori och praktik, del 3.

  Steg 6,  6 maj kl 10-17.00, Lunga och cirkulation, Gua Sha skrapan
  Produktkännedom, vi studerar lungor och cirkulationen. Gua Sha skrapan som analysmetod och viss behandling. Unikt kompendium för Gua Sha. Praktiska övningar med Gua Sha skrapan på varandra. Medtag två handdukar.

  Steg 7, 13  maj kl 10-17.00, Hjärna och känslor, Back shus punkter
  Produktkännedom. Vi studerar hjärnan och känslor. Utbildning i Bach Shu som analysmetod och viss behandling. Unikt kompendium för Bach Shu. Handmassage och olika massage på handen för viss problematik. Hjälp till själv hjälp.

  Steg 8, 27 maj kl 10-17.00 Funktions mat, rep av hela kursen samt matintolerans
  Produktkännedom. Sammanställning av hela kursen. Kvalitetssäkring samt Prov och Diplomering.

  Kostnad och information:

  Grundkurs 750 :-, övriga stegen 1200 kr per dag eller 9000:- vid betalning vid första tillfället för 8 steg. Du kan alltså välja att gå vissa steg eller att gå hela utbildningen. Stegen är helt unika och omgjorde från föregående år. Vi studerar mer ingående och lär oss en analysmetod i taget, iris kräver tre träffar för att lära sig det viktigaste.
  Anmälan till Irén Svensson-Nylén, genom att betala avgiften till pg 83 10 481-0 Helheten, senast två vecka innan kursdagen. Utbildningen är på Alternativ Praktik Helheten, Vindens sal, Norra grev Rosengatan 3, 3 tr  703 64 Örebro, (nära resecentrum). Max 20 personer och minimum 5 st. Medtag egen lunch, eller så går vi ut och äter eller hämtar sallad till lunch. Möjlighet till att komma dagen innan, går att sova över i kurslokalen (plats begränsade) eller på Livin vandrarhem/hotell i Örebro, ange kurs på Helheten och ni får rabatt.
  Irén är utbildad Homiatriker/Homeopat och varit verksam i mer än 20 år. Varmt välkomna till en spännande och lärorik utbildning! Telefon 019-100908 sms till 070-582 12 11.
   

   


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0